Over Twintig en nog wat

Begin 2014 creëerde ik dit plekje op het internet waar ik kan schrijven over al mijn interesses. Ik startte deze blog omdat ik houd van schrijven, interesse heb in technologie en internet en al jaren zelf diverse blogs las. Deze ingrediënten resulteerden in Twintig en nog wat.

Een persoonlijke lifeblog met daarop artikelen over boeken, lifestyle, reizen, interieur, mijn grote liefde voor Zweden en van alles wat de twintiger van nu bezig houdt (en in ieder geval mijzelf). Vrouwen in de leeftijd van ongeveer 20 tot 35 jaar oud vormen de doelgroep van deze blog. In de series Twintiger aan het woord en Twintigers Vertellen laat ik hen aan het woord en vertellen ze zelf over hun ambities en dromen.

Twintig en nog wat wordt één tot meerdere keren per week voorzien van nieuwe artikelen die met liefde worden geschreven. Ik hoop dan ook dat je veel plezier beleeft aan het lezen hiervan. De foto’s op deze blog worden gemaakt met een iPhone 7 en een Nikon D3200. Contact met me opnemen kan altijd, kijk daarvoor even op de contact pagina.