Hej! – Over mij

Citytrip Luxemburg - Amy en plateau du saint-esprit

Hej!

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt en dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Dat betekent vast dat je nieuwsgierig bent naar de persoon achter de stukken op deze site. Komt-ie: ik ben Amy, 28 jaar en afkomstig uit het zuiden van Nederland. Maar wacht, er is meer!

Op elfjarige leeftijd was ik voor het eerst in Zweden. Ik werd verliefd op het land en tien jaar later kreeg ik de kans om naar Stockholm te verhuizen voor mijn studie. De liefde werd tijdens die studieperiode in Stockholm alleen maar sterker en ik begon een blog om over mijn avonturen in Zweden te schrijven. Helaas staan die stukken niet meer online, maar ik vond het werken aan een eigen site en het schrijven van stukjes erg leuk om te doen. Enkele jaren later, rond het behalen van mijn masterdegree (begin 2014), begon het idee van zo’n creatieve uitlaatklep weer te borrelen. Ik zat midden in mijn ‘roaring twenties’ en voilà: het idee voor twintigennogwat.nl werd geboren!

Iedere twintiger groeit

Iedere twintiger groeit, ontdekt en vindt haar of zijn weg door het leven. De artikelen op deze site geven een kleine indruk van mijn ontwikkeling. Maar ook die van andere twintigers, door de series Twintiger aan het Woord en Twintigers Vertellen. Inmiddels ben ik 28 en heb ik mijn weg aardig gevonden. Ik ben een ander persoon geworden dan toen ik deze blog startte. Ik ben nog steeds zo ambitieus en enthousiast als toen, maar weet beter wat ik wil en sta een stuk steviger in mijn schoenen. Daarnaast zijn mijn interesses aardig veranderd! Hoe mijn leven er nu uitziet?

Mijn interesses

Ik ben nog steeds gek op Zweden, maar ik zie ook graag veel meer van de wereld. Mijn baan als marketeer bij een IT bedrijf maakt me happy en ik ben daarin ambitieus: ik wil graag blijven leren en groeien! Ik lees graag boeken en houd van een goede serie op zijn tijd. Ik probeer een goede bijdrage te leveren aan het milieu door zo groen mogelijk te leven en geen vlees te eten, maar ben ook hartstochtelijk Apple fan en loop het liefst rond met het nieuwste model iPhone in mijn hand. Ik kom tot rust als ik in de natuur ben of ga golfen, maar ook van mijn hometown Eindhoven. Muziek zit in iedere vezel van mijn lijf: ik houd van zingen en bezoek graag concerten in iedere vorm (van pop tot rock en van jazz tot klassiek). Ook bezoek ik graag wedstrijden van ‘mijn’ voetbalclub PSV, maar zit ik ook graag in het theater voor een mooi toneelstuk. Een veelzijdig palet aan interesses dus.

Al die interesses vind je terug op mijn site. Ik deel het graag met je als ik iets tegenkom of doe dat ik leuk vond. Ik vind het leuk als je (via welk kanaal dan ook) een reactie achterlaat, maar voel je vrij om het slechts bij lezen te laten.

Samenwerken?
Heb je interesse in een samenwerking met mij en mijn blog? Kijk dan even op de pagina’s ‘Over de Site‘ en Contact

Liefs, Amy

 

Volg je mij al via social media? Ik ben actief op deze netwerken!

Bloglovin’TwitterInstagram