Over mij

Hej!

Leuk dat je mijn blog bezoekt en dat je even op deze pagina komt kijken! Mijn naam is Amy en ik ben een twenty-something uit het zuiden van Nederland. De naam Twintig en nog wat is afgeleid van het Engelse twenty-something. Ik blog in het Nederlands en vond de keuze voor deze Nederlandse vertaling daarom wel leuk. Waarom deze naam? Ik schrijf op Twintig en nog wat over van alles wat mijzelf als twenty-something (en andere twintigers, denk ik) bezig houdt. Onderwerpen die op mijn blog aan bod komen zijn reizen, boeken, (mijn liefde voor) Scandinavië/Zweden, entertainment en persoonlijke hersenspinsels.

Lezen, schrijven en redigeren: taal is mijn hobby, mijn passie en mijn werk. Na mijn universitaire studie ben ik fulltime gaan werken als Online (content) Marketeer. Je kunt me dus vaak vinden achter mijn MacBook, iPhone of met een andere device in mijn hand. In mijn vrije uren houd ik me graag bezig met muziek (zingen), golfen, literatuur en reizen. Ik heb een boekenverslaving, houd van verse thee, studeerde in Zweden en werd verliefd op het land en kan nooit lang stilzitten.

Twintig en nog wat is mijn creatieve online plekje waar ik met veel plezier aan werk. Ik hoop dat ik dat plezier weet over te brengen via de berichten op deze blog. Ik vind het tof dat bezoekers de moeite nemen om mijn blogposts te lezen en word heel blij van elke leuke reactie die ik krijg!

Voel je welkom op Twintig en nog wat en enorm bedankt voor het bezoeken van mijn blog!

Liefs, Amy

Volg je me al op een van deze sociale netwerken?

Bloglovin’TwitterInstagram