CONTACT

Contact 
Heb je vragen, opmerkingen of suggesties, stuur me dan een berichtje via twintigennogwat@gmail.com Ook kun je me bereiken via diverse sociale media kanalen. Klik daarvoor op een van de buttons aan de linkerkant van het scherm. Ik probeer je bericht altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.

Zakelijk contact
Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Ik nodig je van harte uit om contact met me op te nemen, via onderstaand contactformulier of via de e-mail. Je bent van harte uitgenodigd een berichtje te sturen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. In ieder geval wil ik je alvast hartelijk bedanken voor de interesse.

Disclaimer
Op Twintig en nog wat zie je soms artikelen die zijn voortgekomen uit een samenwerking met bedrijven of uitgeverijen die aansluiten bij mij of mijn blog. Openheid en eerlijkheid vind ik belangrijk en daarom vermeld ik het altijd wanneer ik samenwerk met een bedrijf of wanneer ik een product of boek ontvangen heb.

Alle artikelen op Twintig en nog wat zijn door mij geschreven. De artikelen op deze blog zijn geschreven vanuit persoonlijke ervaring en kunnen derhalve onvolledigheden bevatten. Kom je deze tegen of wil je iets anders aan me kwijt? Stuur me dan gerust een berichtje, per e-mail of via onderstaand formulier.

De foto’s op deze blog zijn door mij gemaakt en bewerkt, tenzij anders vermeld. Het is daarom niet toegestaan om dit materiaal te gebruiken zonder mijn toestemming of een bronvermelding.